Voormalige student DBT

Dankzij de opleiding DBT sta ik veel bewuster in het leven. Ik ben mij bewust van de patronen waarmee ik leef. Ik kan die proberen te doorbreken als ze mij blokkeren.
Als een probleem zich voordoet, reageer ik minder vanuit mijn eerste emotie. Ik probeer het gebeuren te plaatsen, te begrijpen waardoor ik vanuit een andere energie een oplossing zoek. Ik kijk daarbij veel meer naar wat ik kan doen als ‘dienend leider’. Hoe kan ik bijdragen tot de groei van mezelf en de ander, zonder dat mijn ego het overneemt?
Mijn innerlijke getuige heb ik leren kennen. Je hebt altijd een keuze in wat je doet. De innerlijke getuige neemt waar, oordeelt niet.
Dankzij DBT dans ik vrijer. Ik ontdek vlakken waar ik nog nooit in gedanst heb. Ik ontdek nieuwe bewegingen. Mijn ruimte wordt groter zonder daarbij de ander te hinderen. Ik geniet van mijn dans. Ik kan veel kwijt in mijn dans. Ik voel dat ik door mijn dans, oude emoties die in mijn binnenste hun eigen leventje leiden,  kan loslaten. Ik sta sterker in mijn leven.

studente DBT