Introductiedag Opleiding DBT

Datum: 
zondag, 26 november, 2017 - 10:00 tot 16:00


De 4-jarige opleiding dans- en bewegingstherapie: heel wat jaren zijn reeds afgestudeerd en velen die het certificaat in handen hebben, werken met dans- en bewegingstherapie of als dans- en bewegingstherapeut. Een beroep in volle ontwikkeling dus, gesteund door o.a. de Belgische Vereniging voor Creatieve Therapie (BVCT-ABAT).

Dans en bewegingstherapie biedt een grote verscheidenheid aan in danstherapie en bewegingstherapie erfgoed en hecht evenveel belang aan het persoonlijk proces van ieder deelnemer.

De introductiedagen van de opleiding zullen u inzicht geven in de opbouw en opzet van de opleiding, alsook u de mogelijkheid geven om een aantal methodes aan de lijve te ervaren.  Een mogelijkheid om kennis te maken met het centrum Agape en een aantal trainers.

Indien je meer wenst te weten over de opleiding of je wilt “proeven” van de manier van werken, dan kan je je inschrijven voor één van de introductiedagen. De introductiedagen starten telkens om 10u en eindigen omstreeks 16u00.  Een broodmaaltijd dient meegebracht te worden en inschrijving is noodzakelijk.

Meer info kunt u vinden hier of de uitgebreide brochure kunt u opvragen per mail.

Plaats      :  AgapeBelgium, Koolskamp, Oude Heirweg 60
Kostprijs :  € 50

Introductiedagen: 26 November 2017 en 7 januari 2018

Opleiding start: 25 januari 2018

Bij inschrijving in de eerstkomende opleiding Dans- en bewegingstherapie, wordt de kost van deze gevolgde introductiedag in mindering gebracht. 

Inschrijving is noodzakelijk, je deelname kan je hier bevestigen.

AddThis: