Introdag Opleiding ETS

Datum: 
zaterdag, 16 december, 2017 - 10:00 tot 16:00

 

Introdag Opleiding Ervaringsgerichte Therapie & Sjamanisme                                               


Een belangrijke essentie van de ervaringsgerichte (psycho)therapie is het verdiepen en verruimen van ervaringsmogelijkheden en eigen kwaliteiten. De lichaamsgerichte therapeutische benaderingen - zoals bio-energetica, ademtherapieën, karkaterstructuren, e.a. - dragen bij tot meer zekerheid, zijn inzicht-gevend en bekrachtigend.  Met het aanbod van psychodrama krijgt de student meer communicatieve vaardigheden en relationele handvaten aangereikt.  'Sjamanisme' binnen deze opleiding is erop gericht tools aan te reiken en ervaringen op te doen, waarin zingevingsvraagstukken antwoord krijgen en waarin spiritualiteit op een gegronde en realistische manier wordt benaderd.  In dit kader leert de student over de waarde van ceremonie en ritueel en de plaats hiervan welke ze kan innemen in onze huidige samenleving en binnen therapie.  Wij nodigen hiervoor Noord-Amerikaanse natives uit die traditioneel zijn opgegroeid, en die werkend zijn in een moderne samenleving. Studenten schrijven bewustwording, respect, dankbaarheid, verbinding met ..., vertrouwen en heling toe aan deze invalshoek van de opleiding.   Deze opleiding werkt samen met internationale opleidings- en onderzoeksinstituten en 'councils' die hun specialisatie kennen in de studie van  het belang van lichaamsgerichte therapie, spiritualiteit  en 'de oude levende gebruiken van 'indigeous people'.

De introductiedagen van de opleiding zullen u inzicht geven in de opbouw en opzet van de opleiding, alsook u de mogelijkheid geven om een aantal methodes aan de lijve te ervaren.  Een mogelijkheid om kennis te maken met het centrum Agape en een aantal trainers. 
Indien je meer wenst te weten over de opleiding of je wilt “proeven” van de manier van werken, dan kan je je inschrijven voor één van de introductiedagen. De introductiedagen starten telkens om 10u en eindigen omstreeks 16u00.  Een broodmaaltijd dient meegebracht te worden en inschrijving is noodzakelijk. 


Meer info over de opleiding kunt u vinden hier of de uitgebreide brochure kunt u opvragen per mail.
 

Plaats       :  AgapeBelgium, Koolskamp, Oude Heirweg 60
Kostprijs : € 50

Begeleiding: Dirk Ghekiere en Niek Ghekiere

Opleiding start: 8 februari 2018

Inschrijving is noodzakelijk, je deelname kan je hier bevestigen.

AddThis: