Events

Overlijden van een bijzondere vrouw, een bijzondere danstherapeute


Met droefheid melden wij u dat Lucia De Neef op dinsdag 11 juli in familiekring overleden is.   Lucia heeft jarenlang in het centrum Agape, nadat ze dans- en bewegingstherapeute was geworden, geassisteerd in de opleiding Dans- en bewegingstherapie en in vrouwengroepen.

Als dans- en bewegingstherapeute specialiseerde ze zich in Authentic Movement en begeleidde ze vrouwen in hun groeien en ontwikkelen.

Lucia was een gerespecteerde vrouw die met haar betrokken houding altijd een veilige en verwelkomende sfeer wist te creëren.

GLOBAL WATER DANCES 2017

Global Water Dances 2017 - 24 JUNI 2017 in Halle

Samen gedanst, samen bewogen voor het water. Een heerlijk samen zijn met jong en oud rond en in en met en voor het water.

AgapeBelgium is een Vlaams erkend dienstverlener voor de pijler 'opleidingen'

Het centrum AgapeBelgium heeft recent een erkenning gekregen heeft. Deze erkenning houdt in dat AgapeBelgium vanaf 26 mei 2016 een Vlaamse erkende dienstverlener is voor ‘de pijler opleidingen’. Niet alleen geeft deze erkenning een meerwaarde aan het certificaat dat wij uitreiken, ook is aan deze erkenning een subsidie verbonden van de Vlaamse Overheid.